unesco-world-heritages.reismee.nl

Laatste reacties

Hieronder vind je een overzicht van de laatste 100 reacties

Hetty

Wat een werk, maar het resultaat is er dan ook naar!
Lieve groet

Dini en Gerard

Ga zo door wij genieten hier wel van, groetjes en tot ziens.

Alie Rommers-Jong

klopt Marcel en als je dan ook nog links bent en behalve schrijven alles met die hand doet ... dubbel ingewikkeld. Blij dat ik nooit ben gaan golfen.

Historisch:
Ooit een halfuur bij een sollicitatie zitten wachten tot een telefonerende heer in de kamer waar ik was heengestuurd klaar was en mij kon ondervragen. Na een halfuur was hij klaar en op dat moment kwam degene waar ik echt moest zijn, zoeken waar de sollicitant was gebleven. Dat was ik dus. Gevraagd of ik dan maar gelijk weer moest gaan werd er gelachen toen ik mijn links-rechts-probleem uitlegde. ik kreeg de baan en heb 31 jaar bij KEMA gewerkt. De stomste succesvolle sollicitatie ooit.

Marcel de Groot

Altijd lastig, dingen die "RECHTS" staan en "LINKS" blijken te heten.

Wendy Storey

Ik had niets te doen en zat zo'n beetje op mijn computer te rommelen. Ik klikte op jullie unesco website met reizen en heb jullie leuke foto's en verhalen gelezen.

Toen kwam ik op je jaarboeken terecht. Wat maak je die ontzettend mooi! Ik kan zien dat je het leuk vindt om ze te maken. Zag de molens en allerlei andere mooie plaatjes uit Nederland. Kwam natuurlijk ook wat foto's tegen van mijn ouders en de pagina van mijn moeder. Heb even een traantje weggepinkt.

Hopelijk gaat alles goed met jullie, en blijven jullie veilig binnen of op afstand. Hier mogen we de straat niet meer op en we kunnen de supermarkt alleen in met mondkapje (die nergens te krijgen zijn), staat een politie agent bij de ingang en je komt er echt niet in zonder! Gelukkig kan ik boodschappen online bestellen. Heb al 4 weken geen ziel gezien behalve Mark.

Nou blijf mooie fotoboeken maken ik kijk er met plezier naar. Krijg soms zelfs een beetje heimwee naar Nederland met al die Nederlandse kiekjes! Dat duurt dan gelukkig niet lang hoor want ik heb het hier heerlijk naar mijn zin.

Groetjes uit Austin.
Liefs Wendy

Jos en Angele

Lonely Planet van Alie :-)

Sissel

Heel veel reisplezier gewenst en geniet ervan! Ben heel benieuwd naar jullie reisverslagen.

john en alie

Heel veel reisplezier gewenst en geniet ervan! Is dit de eerste keer voor jullie naar Vietnam?
Groetjes van ons.

Johan

Veel plezier
Doen jullie het dit keer op de wal
Geniet ervan

Hetty

Een prachtige reis gewenst en fijn dat ik weer "mee kan reizen"

Jannie en Anton

Een nieuw avontuur. Dat zal weer genieten zijn. Groet

Marie Therese

Jullie zullen vast en zeker een fantastische rondreis maken. Ben benieuwd naar jullie reisverslagen. Veel reisplezier.

Marie Therese

Leuk om weer het een en ander te ontdekken en te beleven, fijne dagen nog.

De westerbeekjes
reactie op: foto

Wat een prachtige foto's! Het lijken wel ansichtkaarten! Weer een bijzondere ervaring weer deze reis. Geniet van al het mooie wit en blauw daar. We blijven jullie volgen!

Cor Westerbeek

Interessante uitleg. Zo kennen vele gebieden in diverse landen hun kenmerkende natuurlijke groei van (vrucht) bomen mooi om re lezen en nog mooier om te ervaren en er te zijn en kennis te nemen van de geschiedenis

Wendy Storey
reactie op: foto

Mooie foto!